VELKOMMEN TIL

 

 

Forside

 

       Klinikkens behandlingstilbud

Kognitiv Terapi

Tankefeltterapi (TFT/EFT)

TAT®

AIT

Soul Body Fusion®

Vægttabs-workshop

 

NYT! Stressbehandling i gruppe

 

TFT/EFT og malekursus

Praktiske oplysninger

Min baggrund

Kontakt

Links

Galleri

 

 

 

 

Århusvej 22 A

8500 Grenå

Tlf. 86 32 75 10 

 

Jeg træffes bedst ml. kl. 12.00 og 13.00.

_______________________________________________________________

                                                                                                                    

 

NOGLE AF MINE KLIENTER HAR ØNSKET AT DELE DERES ERFARINGER MED TAT:   

 

Jeg havde mange negative tanker efter et overfald på min arbejdsplads og det hele var sort. Efter behandling med TAT følte jeg, at alt omkring overfaldet forsvandt, men ikke bare det - også mange meget belastende oplevelser fra de sidste 15 år, som for nogle år siden resulterede i depression, er simpelthen væk. Jeg har forsøgt at anstrenge mig for at genkalde det, men det er som om det ikke eksisterer længere. Jeg var meget træt i et par dage efter behandlingen, men fik så ny energi. Nu kan jeg mærke, hvornår jeg skal sige fra. Det er utroligt og mærkeligt! Jeg troede ikke, der var nogen, der kunne hjælpe mig med alt det, jeg havde samlet sammen gennem årene.

K

Efter blot én behandling med TAT er den uro og bekymrede tilstand, som jeg altid har været i lige fra barn, væk. En mærkelig fornemmelse, at suget i mellemgulvet er væk. Også min eksem på hænderne, som har plaget mig on-off i stressede perioder de sidste 10 år er helet fuldstændig siden behandlingen. Det er en stor lettelse. Jeg var skeptisk overfor metoden, men den skepsis er væk nu. Der er undren tilbage.

Kaj 45 år.

Jeg indrømmer, at jeg var skeptisk overfor metoden, men det viste sig, at min opfattelse blev forandret 180 grader med bare én behandling. Før behandlingen med TAT spærrede frygten og angsten for at se det positive. TAT har hjulpet mig til at overvinde en konflikt på arbejdet, som viste sig at "trigge" min præstationsangst. Nu frygter jeg ikke længere at skulle til en eksamen i næste uge. Jeg  tager det afslappet. I stedet for at tænke: "Det går nok galt", tænker jeg: "Det går nok! - Hvad er det værste, der kan ske?"

Hanne 23 år og pædagogstuderende.

 

Jeg har altid haft uro i kroppen og et hidsigt temperament. Jeg har fået konstateret ADHD som voksen. Efter første behandling med TAT følte jeg mig helt ved siden af mig selv, men meget mere rolig. Ved 2. behandling havde jeg nok 25 tanker i hovedet på én gang og efter behandlingen følte jeg mig som en zombie på den gode måde. Efter 3 behandlinger kunne jeg være stresset uden at fare op. Det er aldrig sket før! Det bedste er, at jeg har været i stand til at være alene med en skrigende datter på 9 mdr. og tage det helt roligt. Men jeg er også i stand til at koncentrere mig, fordybe mig og læse. Mine tics er forsvundet! Min kæreste og min søster mærker tydelig forskel. Nu er det mig, der er i stand til at få vores datter til at falde til ro. Det er mærkeligt, at det kan ændre sig så hurtigt!

Mikkel 21 år

 

Jeg blev overfaldet på min arbejdsplads for to år siden og troede jeg havde fundet en solid måde at leve med det på. Indtil retssagen, hvor det hele kom tilbage. Jeg måtte søge psykolog og var skeptisk overfor den tilbudte TAT-behandling, - skulle mærke efter om det var noget, jeg kunne bruge. Efter behandlingen følte jeg mig løftet, og følte - mærkeligt nok - mere ro og mere accept af mig selv. Både derhjemme og på min arbejdsplads. Føler ikke længere vrede og indre stress og har heller ikke som før let til gråd. Det er genialt!

Nynne, 36 år, Sosu-assistent.